De Alles-in-1 praktijk!

Patiënten ervaringen

 • Bedankt voor de aanpassing aan mijn ondergebit. 's Morgens gebeld, 's middags geholpen en in de avond weer lekker uit eten gegaan. De kleine aanpassingen aan de vorm maken een wereld van verschil, ik heb nu veel minder last van voedsel dat onder het gebit raakt en het gebit zit veel vaster. Dank voor de super snelle service.

  Loek Verburg
  Loek Verburg
 • Ik ben bij Tandartspraktijk Rijk terecht gekomen via via ik heb hier geen spijt van ik ben er heel gemoedelijk ontvangen met koffie en een goed gesprek met de behandelende tandarts. Ik ging voor een complete prothese maar dat werd mij af geraden omdat dat heel veel problemen zou geven ben ik voor een frame gegaan dat is mij heel goed bevallen. Ik ben de tandarts heel erg dankbaar dat hij mij op andere gedachten heeft gebracht ik ben heel erg tevreden ik raad ook iedereen aan als de mogelijkheid daar voor is goed naar het advies van de tandarts te luisteren mits dit mogelijk is. Wat ook belangrijk is dat er geen dwang achter zit het is geen moeten je bent vrij in het zelf beslissen. Neem van mij aan voor mij persoonlijk is dit de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Super.

  Richard Knoester
  Richard Knoester
 • Na veel vertrouwen te hebben gehad in mijn vorige tandarts, wat eigenlijk bijna catastrofe was voor mijn tanden, gelukkig overgestapt naar Viktor en zijn geweldige team, zie me nog binnenkomen bibberend en huilend van angst, Viktor stelde me op m'n gemak in diverse soms urenlange gesprekken en nog geen moment spijt van gehad, de tandarts is een schat neemt tijd voor je stelt je echt op je gemak en geloof me of niet, angst ken ik niet meer en ben blij dat ik de stap heb genomen ga nu lachend naar de tandarts!

  Marianne Haarmans van der Heijden
  Marianne Haarmans van der Heijden
 • Ik zing op het Leidschendamskerkkoor. Trots op mijn mooie tanden en kiezen, totdat binnen notime er moest worden getrokken (geen gezicht als je moet zingen). Maar nu dankzij jullie team weer een stralende smile. Ik durf weer voluit te zingen en ben weer trots op m’n bekkie. Dank je wel.

  Ben Staffeleu
  Ben Staffeleu
 • Deze praktijk is een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar kunstgebit (…en ik spreek uit ervaring…). Victor Rijk met zijn deskundige en enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht zijn het visite-kaartje van deze praktijk. Chapeau!!

  John Nieuwveld
  John Nieuwveld
 • Geachte heren, Graag wil ik hierbij mijn complimenten uitspreken voor de voortreffelijke behandeling door tandarts Wilco en technieker Victor en zijn medewerkers.

  D.J. Wendels
  D.J. Wendels
 • Ik wilde even laten weten dat ik nog steeds heel erg blij ben met mijn kronen, het frame en mijn onderklapper, geweldige service en vriendelijk personeel. In één woord geweldig!

  Ine Boon
  Ine Boon
 • Na een reeks van minder goede ervaringen bij Victor terecht gekomen. Nadat Wilco de restjes van de voorganger had opgeruimd, de verzekerings aanvraag geregeld had heeft hij een tweetal implantaten bij me aangebracht en Victor een prothese, ben ik een zeer tevreden mens. Een aanrader voor een ieder die op een professionele manier geholpen wil worden en persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind.

  Jan Kees Joustra
  Jan Kees Joustra
 • Graag wil ik mijn complimenten uitspreken voor de fijne en vakbekwame behandeling die ik mocht ondervinden geweldige service met vriendelijke groet Puck

  Puck van der Bijl
  Puck van der Bijl
 • Als u tanden of kiezen mist bent voor een frame bij RijK Tandtechniek op het juiste adres. In december zijn er een tweetal frames geplaats in een keer goed. Het zijn vakmensen ben heel goed geholpen en blij dat ik weer een compleet gebit heb. Dus bedankt Victor en Team!

  John
  John
 • Een fijne en goede behandeling in het teken van persoonlijke aandacht is voor iedereen een aanrader.Bij een kopje lekkere koffie wordt er over de mogelijk heden advies gegeven. Iedereen is even vriendelijk . Hartelijk dank voor een goede prothese

  B. Van Os
  B. Van Os
 • Bij mij en min vrouw zijn door Wilco implantaten aangebracht waarna door Rijk tandtechniek de nieuwe aangepaste gebitten zijn geplaatst. Wij kijken terug op een zeer persoonlijke behandeling met goed resultaat. Bedankt Victor en medewerker !!

  J. Glaasbergen
  J. Glaasbergen
 • Wij laten even weten dat wij zeer tevreden zijn over jullie behandeling en service die wij hebben gehad. Vooral alle moeite die U voor mij en mijn vrouw heeft genomen, niets was teveel en je kon binnenlopen als iets niet prettig zat. De koffie of thee was altijd daar en klaar! Vriendelijke groet van Ellie en Ben Nicolaï

  Ellie en Ben Nicolaï
  Ellie en Ben Nicolaï
 • Deze praktijk is voor iedereen een aanrader!! Na een goed intake gesprek, waarin goed geluisterd wordt naar je wensen, is het een en al vakmanschap waar je mee te maken krijgt. Helemaal gelukkig met mijn nieuwe gebit. Ze zijn altijd bereid om je te ontvangen en te helpen, indien er zich problemen voor doen, en de koffie staat altijd klaar. De woorden voor deze praktijk zijn vakmanschap, vriendelijkheid, geduld en het eindresultaat is fantastisch! Chapeau Viktor en Marco!!

  M. Ruhl
  M. Ruhl
 • Vijf maanden ben ik bezig geweest om twee klemmetjes van mijn ondergebit te laten plaatsen. Negen keer ben ik geweest bij mondzorg Leidschenveen oefenloos gezwets hoe moeilijk het wel niet is dat het in een dag klaar moest zijn en nog meer van die onzin. J.l vrijdag negen oktober belde ik naar tanden voor u om 11:00 belde ik of het mogelijk was om deze reparatie uit te voeren en zo ja wanneer, mocht direct komen na anderhalf uur en drie koppen koffie was alles gebeurd. Zit perfect werd ook nog gezegd mocht u in het weekend pijn hebben bel even dan kom ik even terug. Het is dus nog steeds mogelijk. Tanden voor u heel erg bedankt

  Jan van der Meij
  Jan van der Meij
 • Na vele bezoeken aan tandartsen techniekers,  welke riepen we zijn de beste en beter kan niet bij TTL gekomen door recommandatie. Na de afspraak welke correct werd nagekomen op fantastische wijze geholpen met een prachtige prothese. Eindelijk werd de wereld weer anders, kan nu weer goed eten door de goede pasvorm en uiteraard weer lachen zonder angst. Langs deze weg nogmaals dank, het leven is weer anders geworden, Super blij.

  Frens
  Frens
 • In november hebben jullie mijn nieuwe prothese geplaatst, onder en boven. Ben heel tevreden over de manier waarop jullie hebben gewerkt,vakkundig en heel klantvriendelijk. Ik heb geen napijn gehad,het gebit zat in een keer goed.

  Henk Stevens
  Henk Stevens
 • Binnen 4 weken een nieuw gebit! Fantastisch! Ik dank vooral Victor voor zijn visie en zeer prettige intakegesprek. Marco heeft zijn sporen bij mij zeker verdiend door een prachtig gebit te leveren met minimale en snel verholpen drukpuntjes. Met Peter zorgde dit trio voor een professionele en muzikale behandeling onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en ik wens jullie en je familie hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!

  Paul Lubbersen
  Paul Lubbersen
 • Heren, Meerdere malen heb ik gebruik mogen maken van de expertise van Tandtechniek Rijk te Leidschendam. Sinds 3 maanden heb ik een volledige prothese. Steeds ben ik op een uiterst correcte en informele warme wijze behandeld. De deskundigheid en gemoedelijke karakter van al het personeel viel daarbij op. Eerste-Luitenant G. (Gerrit) van Duijn

  Gerrit van Duijn
  Gerrit van Duijn
 • Aan het team Tanden voor u. Hierbij willen wij onze tevredenheid betuigen m.b.t. de vakbekwame en prettige manier van behandelen. Inzake onze   (mw.H.C.P.Engels-vd Zwan en dhr.F.J.Engels) vervanging van de prothese. Zeker de heren Viktor Rijk en Marco Visser verdienen alle lof!!

  Dhr F.J. Engels
  Dhr F.J. Engels
 • Na lang aarzelen hakte ik de knoop door en ging naar Tanden voor u, nou daar heb ik beslist geen spijt van, wel dat ik het niet eerder gedaan heb. Na jaren sukkelen met dat ondergebit weet je niet hoe je het hebt ! Het is `n wereld van verschil, geweldig, echt waar. Er heerst daar `n prettige gemoedelijke sfeer, ik voelde mij op m`n gemak . De mensen zijn vriendelijk, staan altijd voor je klaar en verstaan hun vak . Bovendien de koffie die ze schenken is super lekker ! Bedankt mensen van tanden voor u, jullie hebben mij blij gemaakt !

  L. de Wit
  L. de Wit
 • Nadat ik met mijn moeder, die een nieuw gebit moest hebben, bij tanden voor u waren geweest vond ik het bijna jammer dat ik geen gebit moest hebben! De persoonlijke aandacht was geweldig! Heel goed en gezellig geholpen door Marco en Victor., heerlijke koffie ook. Jammer dat het geen tandarts praktijk is, anders was ik zeker patiënt geworden!  

  Mevr S. de Groot
  Mevr S. de Groot
 • Ik wil laten weten dat ik weer ongestoord kan genieten van de maaltijd en vrijuit kan lachen. Dank je wel Marco en Rijk. De videoclips waren een leuke bonus.

  Mevr. Verbaan
  Mevr. Verbaan
 • Wederom een GEWELDIGE en vakbekwame behandeling ondervonden bij Tanden voor U! Ook implantoloog Wilco bedankt voor de fijne en geduldige uitleg en de vakbekwaamheid. Het vakwerk dat afgeleverd wordt, en de nazorg is hier fantastisch, hier hoor je echt nooit “nee dat kan niet”. Marco, Victor, Peter en Wilco hartelijk dank!!

  M. Ruhl
  M. Ruhl
 • Ook ik ben tevreden met mijn nieuwe gebit. Vlot en klantvriendelijk geholpen en heb je een probleem dan kan je gewoon langs komen en wordt je indien mogelijk gelijk geholpen .Een aanrader dit bedrijf.

  C.M. van Leeuwen
  C.M. van Leeuwen
 • Vandaag (22 april 2016) was voor mij de grote dag! Zowel mijn boven- als onderkaak zijn nu voorzien van een nieuwe prothese (nadat daartoe eerst mijn onderkaak via 2 implantaten geschikt werd gemaakt. Wat een verademing en wat ben ik blij de stap hiervoor vorig jaar te hebben gezet. Aan een lange periode met veel ellendige eetproblemen is een eind gekomen. Letterlijk en figuurlijk kan ik nu volmondig zeggen voorwaar geen spijt te hebben van mijn initiatief om met tandtechnicus Rijk contact op te nemen. Heel prettig was steeds de service die ik steeds van hem en niet te vergeten zijn bekwame medewerkers mocht ondervinden. Heel hartelijk dank ook voor de vriendelijke ontvangst (en natuurlijk ook de lekkere koffie!) elke keer weer tijdens mijn diverse bezoeken in de afgelopen tijd. Voor mij was het een aangename ervaring en ik kan jullie dan ook bij iedereen aanbevelen!

  Rinus Sijssens
  Rinus Sijssens
 • Na jaren het gevoel te hebben gehad dat ik met de tanden van iemand anders in mijn mond rondliep, heb ik nu mijn eigen gezicht weer terug. Eten is geen probleem meer, het kost nauwelijks moeite alles goed door te kauwen.Bedankt voor jullie vakkennis, geduld en humor. En eigenlijk door een toeval kwam ik aan jullie adres. Maar ja, wat is toeval. Nogmaals: prima werk geleverd en tot ziens.

  Jo-Anne Middelkoop
  Jo-Anne Middelkoop
 • Victor en Marco, Bij deze wil ik een compliment geven voor de vakkundige en prettige manier waarop jullie voor mij een protegé gemaakt hebben, Nu een week later zit het alsof ik het al jaren zo heb. groeten Ria L.

  Ria L.
  Ria L.
 • Kort geleden kwam ik hier terecht voor een nieuw gebit. Wat een geweldige service heb ik gekregen en wat een vriendelijke mensen allemaal! Mijn nieuwe gebit was ook heel snel klaar en zat eigenlijk meteen al prima. Niemand heeft gemerkt dat ik een nieuw gebit in had, je kan het ook niet horen aan het praten. Het is bovendien véél mooier dan m’n oude gebit, veel natuurlijker, zowel qua vorm als qua kleur. Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en ik zal zoveel mogelijk mensen bij jullie aanbevelen!

  Dick de Kievit
  Dick de Kievit
 • Ik zag er tegen op om implantaten te nemen maar hier werd ik gerustgesteld en zeer prettig geholpen. Daarom dank aan Victor Marco en Wilco voor de fijne behandeling en nazorg.

  Ineke van der Valk
  Ineke van der Valk
 • De serviceverlening bij tandenvooru staat bij hen hoog in het vaandel en dat bleek bij mij daadwerkelijk. Binnen een gastvrije en ontspannen sfeer werd ik op mijn gemak gesteld, waarbij de lichte en prettig aandoende praktijkruimte ook een positieve rol vervulde. Men nam de tijd, luisterde goed naar de wensen van de cliënt, gaf voldoende informatie en een duidelijk advies.  Kortom, de communicatie verliep soepel en men toonde voor mij een uitstekend inlevingsvermogen. Voordat men daadwerkelijk aan de slag ging kreeg ik bovendien een goed en eerlijk beeld van de kosten. Het werken aan mijn prothese verliep zeer naar wens zowel in de tandtechnische praktijk te Leidschendam met Victor Rijk en Marco Visser als in de praktijk van implanterend tandarts Wilco Mekenkamp. Men werkte nauwkeurig, ontspannen en ging voorzichtig met de ondergetekende om. In ongeveer een maand tijd werd mijn prothese geplaatst en dit tot mijn volledige tevredenheid. Het eten gaat prima en ik kan mijn gebit met trots aan de buitenwereld tonen. Last but not least, de nazorg bij tandenvoor u wordt prima verzorgd. Hartelijk dank Victor, Marco en Wilco

  Paul B.L. Kors
  Paul B.L. Kors
 • Via een advertentie terecht gekomen bij tandtechnisch-centrum ” TANDEN VOOR U.’ in verband met het aanmeten van een volledige prothese op implantaten. Na contact te hebben opgenomen kon ik direct terecht. Na het vaststellen van de problemen volgde er een afspraak,een goede benadering,duidelijke uitleg  en een prima behandeling door een zeer vakkundig team van specialisten Ik heb mede hierdoor een zeer goed passend gebit gekregen , waarmee ik weer goed kan eten,lachen enz en bovendien een stuk zelfvertrouwen terug hebt. CHAPEAU

  L.K.v.Puffelen
  L.K.v.Puffelen
 • Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe prothese. Ik wil jullie bedanken voor de persoonlijke aandacht.

  Frans Knijnenburg
  Frans Knijnenburg
 • Ik kwam bij de praktijk omdat mijn plaatje kapot was. Kundig en snel gerepareerd. Maar daar was ik niet het meest content mee. Dat was ik met het advies om mijn plaatje te vervangen door een frame. Dat advies heb ik ter harte genomen. Op een zeer prettige en kundige manier heeft Marco voor mij alle afdrukken gemaakt. Binnen 2 weken was frame klaar. En wat een wereld van verschil qua draagcomfort. Dit advies had ik een jaar eerder moeten krijgen. O ja, ze hebben ook heerlijke koffie!

  A. Buitenhek
  A. Buitenhek
 • Geweldig behandeld, huiskamer gevoel! Bij deze praktijk begrijpen ze nog hoe je patienten moet behandelen! Niet een tandarts die van stoel naar stoel rent, maar gewoon persoonlijke aandacht. Top!

  Dave Koolmees
  Dave Koolmees
Recensieformulier:

Laat hieronder uw recensie voor ons achter. Door uw mening te geven kunnen wij onze praktijk optimaliseren.

 

 Nieuws

Loodvergiftiging uit China geimporteerde kroon

24-03-2017

1 slachtoffer bevestigd - onderzoek Amerikaanse tv Uit een onderzoeksverslag van WBNS-TV uit Columbus, Ohio blijkt dat een uit China geïmporteerde tandtechnisch werkstuk lood bevat. De zaak ...

Valse verklaringen Chinese tandtechniek importeur McZahn

24-03-2017

  De uit China importerende McZahn-keten is door de Duitse autoriteiten beschuldigd van fraude en vervalsing van documenten. Door de handelswijze van het bedrijf zou de Staatskas voor Euro 860.000 benadeeld hebbe ...

'Tandprothesen uit China zijn giftig'

24-03-2017

Volgens Belgisch Kamerlid Raf Terwingen (CD&V) zitten er in de Chinese tandtechnische werkstukken toxische bestanddelen zoals lood, zink en magnesium. Dergelijke producten van de offshore tandtechniek uit lage lon ...

Branchevereniging Tandtechniek over gesjoemel met Chinese import-kronen

24-03-2017

Branchevereniging Tandtechniek: limiteer import uit lage lonen landen In het Tandtechnisch Magazine nummer 97 dat deze maand verschijnt is een artikel opgenomen over een Deens testrapport waaruit blij ...

FEPPD start onderzoek naar gesjoemel met Chinese kronen

15-03-2017

De pan-europese koepelorganisatie voor tandtechnisch laboratoriumhouders, de FEPPD, start een onderzoek naar het voorkomen van klachten bij patiënten na het plaatsen van Chinese kronen. Ook patiënten die er pas achtera ...

Tandartstarieven 2017

14-03-2017

De tandartstarieven voor 2017 zijn bekend, en geldig per 01-01-2017 . Na jaren van veel wijzigingen zijn de tarieven en structuur van tandartstarieven nauwelijks gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Daarnaast is er ...